Koiranpolku

Ajankohtaista

29.3.2017

Olen lomalla seuraavat ainakin pari, ehkä jopa kolme viikkoa.

 

20.3.2017

Puhelinkin on saatu jälleen toimintakuntoon. Sähköposti on silti se varmin tapa tavoittaa. Teen koirahierontoja päivätyöni ohella, ja töissä ollessani en pääse vastaamaan puhelimeen. Sähköposteihin onneksi voi vastata sellaiseenkin aikaan kun ei enää kehtaa soittaa.

 

23.2.2017

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla sini@koiranpolku.fi. Olen vaihtamassa puhelinliittymää, ja tästä syystä nyt jonkin aikaa puhelimella ei välttämättä tavoita.

 

1.5.2016

Koirahierojan ammattitutkinto on nyt kokonaisuudessaan suoritettu. Yksi etappi saavutettu.

 

22.1.2016

Koiran biomekaniikkaa jälleen opiskeltu. Rangan toimintaa, nikamien ja nivelten käsittelyä. Niin mielenkiintoista että mä halkean! 😀 Jahka saan tuon näytön suoritetuksi niin panostan enemmän näihin nikamiin. Siitä puheen ollen, näyttötutkintopäivä on sovittu ja se on jo 18.2. Ihan kohta siis!

 

24.9.2015

Ensiapu 1 -kurssi suoritettu! Näin sitä mennään kohti näyttötutkintoa. 2/3 suoritettuna.

 

4.9.2015

Aloitin Koiran biomekaniikan opinnot Jaana-Kaisa Timosen opissa. Kurssikokonaisuus käsittää 5 lähiopiskelukertaa ja loppukokeen. Tämä päivä sisälsi paljon teoriaa ja loppuun opettelimme näkemään kurssilaisten omista koirista niiden rangan ongelmakohtia. Hurjan paljon ehti päivän aikana tulla uutta ajateltavaa ja opinnot tietenkin jatkuvat!

 

31.8.2015

Koirahierojan näyttötutkinto on jälleen askeleen verran lähempänä. Yritystoiminnan arviokeskustelu on takana ja näin ollen yritystoimintaosio suoritettuna. 1/3 tehty, EA1 ja itse koirahieronnan näyttö vielä edessä.